Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Dränering Stockholm

Har du ett äldre hus i Stockholm eller ska du kanske bygga nytt? I så fall kan du komma att behöva fundera på dränering. Att dränera innebär att man leder bort grund- och ytvatten från huset för att slippa fuktskador och andra problem. I vanliga fall är detta kanske något som får husägare till gamla hus att ligga sömnlösa men även om man bygger ett nytt hus måste man fundera på hur man ska göra med vattnet. Ett steg i detta kan till exempel vara hur man planerar in stuprännor och annat för att få bort vattnet från huset.

Har man däremot ett äldre hus med källare där det har gått en 20-30 år sedan dräneringen gjordes kan man nästan räkna med att det kommer behöver göras om inom snar framtid. Däremot är detta inget man behöver ta tag i förrän behovet finns. Ett sätt att upptäcka att huset behöver dräneras kan vara att man börjar känna av fukt i källaren. Innan man river upp halva tomten för att göra ny dränering bör man dock utreda orsaken till fuktproblemet eftersom detta kan bero på olika saker. Skulle det visa sig att det är ny dränering som behövs är det bara att kalva upp ärmarna och ta tag i problemet. Att dränera är ett stort projekt men som tur är finns det hjälp att få om man inte har tiden och kunskapen att göra det själv.

Om du bor i Stockholm har du många bra företag att välja på. Med rätt hjälp från en bra markentreprenör behöver projektet inte kännas så tungt för dig som husägare som det annars kunde ha gjort. Även om man kanske kan göra en del av jobbet på egen hand för att dra ner lite på kostnaderna är det bra att ta in hjälp från någon som kan sin sak, eftersom det är väldigt viktigt att dräneringen görs på rätt sätt för att fungera som den ska. För att slippa leta runt så mycket för att hitta en bra markentreprenör kan du använda en tjänst som Markproffs.se där du enkelt skriver in dina uppgifter och sedan skickar ut samma förfrågan till flera företag på en gång. Nästa steg är att du blir kontaktad av de som kan hjälpa dig samtidigt som du får ett offertförslag på arbetet. Sedan kan du enkelt jämföra och fundera innan du kontaktar den entreprenör som du tycker känns rätt för just dina behov.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Dränering

  Sverige 2019-10-16
 • Dränering

  Sverige 2019-10-12
 • Dränering

  Sverige 2019-10-07
 • Dränering

  Sverige 2019-10-07
 • Dränering

  Sverige 2019-10-02

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)